Od wielu lat zapewniamy różnorodne atrakcje gastronocmiczne na imprezach. Tym razem z naszych usług skorzystała centrala firmy Bosch w Warszawie, która na wydarzenie w biurze, kierowane do uczniów warszawskich szkół zamówiła stoisko ze świeżo wypiekanymi goframi. Stoisko zostało ustawione w stołówce pracowniczej i cieszyło się znakomitym powodzeniem zarówno wśród najmłodszych uczestników, jak i dorosłych gości imprezy. Jak zwykle prawdziwą furorę zrobiła bita śmietana, przygotowania wg. tradycyjnej receptury oraz owoce m.in truskawki i borówki. Dzieci są szczególnie zainteresowane Światem i kuchnią! Nasza obsługa cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, które pojawiły się przy stoisku z goframi.
Stoiska gastronomiczne w formie "live cooking"
nie tylko są doskonałym uzupełnieniem klasycznego cateringu, ale coraz częściej go zastępują. Goście wydarzeń doceniają przygotowanie potraw bezpośrednio przed ich podaniem i możliwość indywidulanego wyboru dodatków. Pozwala to w idealny sposób sprostać oczekiwaniom smakowym, a także uniknąć obaw o składniki dodatków, które mogą powodować np. uczulenie. Obsługa stoisk zawsze jest do dyspozycji i podpowie, które składniki zawierają mniej cukru, gluten, czy laktozę. Nasza praca to pasja, chętnie dzielimy się wskazówkami dot. wyboru najlepszych produktów oraz procesów, które usprawniają gotowanie, przy zachowaniu najwyższych walorów smakowych i witamin. Możliwość interakcji i pozyskania wiedzy to kolejna wartość dodana stoisk live cooking, dzięki temu imprezy dużo dłużej zapadają w pamięci uczestkinom.